INGREDIENTS
4 ous
125 grams de sucre
150 grams de farina
2 sobres de Cola Cao (uns 35 grams)
una mica de sucre llustre per decorar
Aquests són els quatre ingredients màgics d'aquesta recepta! |
PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre fins que tripliquin el seu volum. Amb l'accessori globus de la KA he tardat uns cinc minuts aproximadament.
Tot seguit hi afegim la farina i el Cola Cao, prèviament tamisats, mitjançant moviments suaus i embolcallants.
Un cop preparada la massa, l'aboqueu en un motlle d'uns 18-20 cm de diàmetre (no gaire ample perquè quedi ben alt) i l'enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durants uns 30 minuts, o fins que, en punxar el centre, l'estri us surti net.
Quan ja estigui cuit, desenforneu i deixeu refredar damunt una reixa, boca avall. Així la part de dalt quedarà perfecte!
I, un cop fred, empolsineu generosament amb sucre llustre.
Oi que quasi es fa sol?
I ja veureu quina cosa més bona! Que vagi de gust!
Bonissim!!
ResponEliminaPetons
Quina pinta!!
ResponElimina