dilluns, 6 d’agost del 2018

PASTÍS DE GALETES I XOCOLATA SENSE FORN!

La recepta d'avui és tan senzilla, tan senzilla, que no us porto el pas a pas fotogràfic. Però no patiu, ja veureu com amb un caçó, una cullera i un motlle rectangular, la teniu llesta en un tres i no res...i el més important de tot amb aquestes calors: SENSE FORN! Amants de la xocolata acalorats...aquesta és la vostra recepta


INGREDIENTS (per un motlle rectangular, fondo, de 28x18 aproximadament)
2 paquets de galetes tipus napolitana
400 grams de xocolata negra de cobertura
140 grams de mantega
200 ml de nata
300 ml de llet sencera més un got més per sucar les galetes
una mica de licor (opcional)
cagallons de xocolata
gelat de vainilla per acompanyar

PREPARACIÓ
Posem la llet i la nata al foc en un caçó. Quan estiguin a punt d'arrencar el bull, apaguem el foc i hi afegim la xocolata tallada a trossets petits, la mantega -també a trossets- i el licor (opcional). Remenem bé fins obtenir una crema ben homogènia.
Folrem el motlle amb paper de forn, hi aboquem una mica de la crema de xocolata, i hi disposem una capa de galetes, que prèviament haurem sucat en llet, i així successivament, fins a omplir-lo. Hem d'acabar amb una capa de xocolata.
Tapeu i deixeu reposar un mínim de sis hores a la nevera (si és d'un dia per l'altre fantàstic!).
A l'hora de servir, traieu del motlle (si l'heu folrat amb paper de forn és molt senzill), disposeu en una safata, empolsineu generosament amb cagallons de xocolata, i serviru en porcions quadrades acompanyades d'un bon gelat de vainilla.



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada