dissabte, 14 de març de 2020

PA D'ESPELTA I NOUS

Hem tret la panificadora de l'estanteria, i aquests dies pensem fer un munt de receptes panarres! Us anirem informant! El primer resultat, un pa d'espelta i nous que ha tingut molt èxit en l'esmorzar aquest matí!


INGREDIENTS
350 grams de farina d'espelta
50 grams de farina de blat
un pessic de sal
1 cullerada de sucre
un sobre de llevat de forner
150 grams de nous

PREPARACIÓ
En un bol preparem la farina d'espelta, la farina de blat, la sal, el sucre i el llevat de flequer (sobretot vigileu que el llevat de flequer no toqui la sal, perquè sinó perdria efecte).




Aboquem aquesta barreja al bol de la panificadora, hi afegim l'aigua tèbia i comencem a amassar. Jo vaig fer servir el programa de "pa integral".


Cap al final de l'amassada, incorporem les nous, una mica trossejades.




Tres hores després...aquest és el resultat...i ja heu vist que l'interior és brutal!!!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada