Normalment, per preparar receptes dolces es necessiten força estris: que si batedors, espàtules, tamisadors...Avui us en presento una, de molt bona i a més visualment preciosa, que es pot preparar només amb una forquilla!!! Si, si....ho heu sentit bé....només una forquilla....i no cal que sigui màgica!!! A veure què us sembla!!!
INGREDIENTS
1 placa de pasta de full rodona
3 ous
200 grams de formatge crema tipus Philadelphia
3 cullerades de sucre moreno
2 cullerades de farina
un polsim de canyella
un paquet de gerds
un paquet de nabius
PREPARACIÓ
Estirem la placa de pasta de full sobre un motlle rodó, prèviament untat de mantega o ruixat d'spray antiadherent.
Apreteu bé els marges per evitar que les parets es desprenguin o arruguin en coure's.
Punxeu bé el cul, i enforneu, a 190 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 8-10 minuts. Si se us infla del cul, podeu posar-hi un pes al damunt (jo en comptes de cigrons o les pedres especials que venen, faig servir un motlle rodó, més petit, que unto perquè no s'enganxi).
Quan comenci a daurar-se, traieu la base del forn, reserveu i comenceu amb el farcit.
Els ingredients del farcit també són simples...ous, sucre moreno, formatge crema i una mica de farina...
Amb la forquilla màgica, batem els ous...
Hi afegiu el formatge crema i bateu més...si queda algun grumoll no patiu...un cop cuita no es notarà.
Per acabar...afegiu el sucre moreno...
...la farina...
...i la canyella...i bateu una miqueta més.
Aboqueu aquesta barreja damunt la pasta de full...
...i disposeu-hi per sobre les fruites del bosc...en aquest cas: gerds i nabius frescos...ben nets i secs!
Enforneu, en opció rebosteria, durant uns 25-30 minuts. Si veieu que se us torra una mica massa de sobre, els darrers minuts tapeu amb un tros de paper d'alumini.
És un pastís molt lleuger, primaveral, i molt refrescant pel toc àcid de la fruita...
Uau...boníssima aquesta quix Mònica
ResponEliminaPtnts
Dolça
Tinc tots els ingredients a la nevera...això és una premonició, significa que l'he de fer!!! ;P
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es
Ha de ser bo, el provaré
ResponElimina