L'estiu ja ha arribat, i amb els els polos i gelats...o sigui que, a partir d'ara, serà un no parar!!! Per començar, aquests polos casolans, fets amb motlles improvisats, de llet de coco i maduixes del Maresme, que, les peques de casa han trobat requeteboníssims...i moooolt refrescants!
INGREDIENTS (per a 8 polos)
400 ml de llet de coco
500 grams de maduixes del Maresme
2 cullerades de sucre moreno
el suc d'una llimona
PREPARACIÓ
Agafem unes maduixes ben bones...en aquest cas del Maresme, i les rentem bé i tallem a trossos.
Les posem a macerar amb llimona i sucre moreno.
Les deixem reposar unes hores a la nevera, i, tot seguit, les triturem bé.
Posem al foc un pot de llet de coco.
Abans que arrenqui el bull, hi afegim les maduixes triturades i remenem bé.
Un cop tot integrat, remenem bé i deixem temperar.
Disposem vuit o nou gots de plàstic en una safata.
Els omplim fins cap a la meitat, i els posem al congelador.
Quan hagi començat a endurir una mica, hi clavem un pal de polo a cada un. Si se us tomben, no patiu, aguanteu-los més o menys al mig amb alguns pals travessats entre els gots...més o menys com a la foto.
Deixeu els polos al congelador unes hores. Abans de menjar-los, traieu-los del got de plàstic.
Si els presenteu en una safata amb glaçons i algunes maduixes...teniu unes postres o un berenar ben estiuenc i d'allò més original!!!
Que vagi de gust!
Per ser sincera et diré que veig els gelats i... em moro de fred!!! Nosaltres això de l'estiu encara no ens ho acabem de creure jejeje PERÒ estic segura que han de ser molt bons!! De fet, jo faig un smoothie (amb llavors de Chia) que és pràcticament igual i el gust és, com tu dius, requeteboníssim! ;)
ResponEliminaPetons guapa