dijous, 18 de maig del 2017

MAGDALENES DE LLET EVAPORADA I NOUS!

Nova versió d'unes magdalenes del llibre "Magdalenas" de Webos Fritos...la veritat és que és un goig veure-les créixer dins el forn...i més encara tastar-les tot just acabades de refredar!!! Més flonges i delicioses no poden ser!!!


INGREDIENTS (per unes 16 magdalenes)
3 ous
175 grams de sucre blanc
125 grams de llet evaporada
75 grams d'oli de girasol
220 grams de farina de blat
12 grams de llevat químic tipus Royal
50 grams de nous ben mòltes
una mica més de sucre per decorar

PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre durant uns 5 minuts, o fins que tripliquin el volum.


Sense deixar de batre, encara que una mica més a poc a poc, hi afegim la llet evaporada i l'oli, rajolí a rajolí.




Per acabar hi incorporem la farina, el llevat i les nous, també poc a poc i sense batre en excés, amb moviments de baix a dalt.



En aquest moment ja hem de tenir preparada la safata, amb els pertinents papers...el meus, donada l'època de l'any en la que ens trobem, d'allò més "florits".


Els omplim fins els 3/4 de la seva capacitat.


I els hi posem una mica de sucre al capdamunt.


Enfornem, a 180-190 graus, durant aproximadament uns 15 minuts, o fins que estiguin ben inflades i daurades.


Un cop cuita, les desenforneu, les deixeu refredar una mica damunt una reixa...i ja teniu al punt un esmorzar casolà de luxe!!!


Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Aviat les hauràs fet totes les receptes del llibre, Mònica! Quin goig fan! Ets una artista!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina