Aquesta setmana, a la feina, ha estat de bojos: Madrid, judicis de matí i tarda, gestions mil...per això calia començar el dia amb mooolta energia...i què millor que amb una coca casolana, de gerds i nous de pacaner, amb un interior esponjós i un toc humit, que la fa irresistible!
320 ml d'oli de girasol
400 grams de sucre
6 ous XL o 8 si són mitjans
la pell d'una llimona grossa ben ratllada
400 grams de farina de blat
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
4 cullerades de llet sencera
una tassa de gerds
una tassa de nous de pacaner
sucre llustre per decorar.
PREPARACIÓ
Batem durant uns cinc minuts, amb l'accessori globus de la KA, els ous, el sucre i l'oli.
Hi afegim la ratlladura de pela de llimona.
I llavors, i ja a mà, la farina prèviament tamisada i barrejada amb el llevat químic.
Per últim, afegim la llet.
Llavors aboquem la massa obtinguda damunt un motlle rodó, folrat de paper de forn, i hi afegim els gerds i les nous de pacaner, tallades a trossets. Es tracta d'enfonsar-ho tot una mica dins la massa.
La cosa ha de quedar més o menys així.
Només us queda enfornar, a 180 graus, durant uns 50-55 minuts, o fins que en punxar el centre de la coca (que us quedarà motl alta), l'estri surti ben net.
Deixeu refredar damunt una reixa i, un cop freda, empolsinem generosament amb sucre llustre.
Quina cosa més bona!
molt gustosa
ResponEliminaFas unes coses tan boooooonessssss......
ResponEliminaPetonets, Mònica!
Olga
Te molt bona pinta i segur que està boníssima !!
ResponEliminaM'encanten els gerds!! I aquesta coca fa una fila que enamora!! Ha de ser boníssima per un bon esmorzar!
ResponElimina