Si us cal preparar esmorzars pels primer dies laborables de la setmana, aquesta és la recepta...Només té un perill: si deixeu el resultat a la vista, n'haureu de preparar un altre segur, perquè el primer desapareixerà en un tres i no res!
INGREDIENTS
Pel cakc
180 grams de farina amb llevat incorporat
3 ous
180 grams de mantega
125 grams de sucre blanc
1/2 culleradeta de canyella
un pessic de sal
la pela d'una taronja ratllada
200 grams de nabius
Pel glacejat
el suc de mitja taronja
sucre llustre
nabius per decorar
PREPARACIÓ
Separem les clares i els rovells, batem les clares a punt de neu i reservem.
Llavors batem el sucre i la mantega, fins que la barreja quedi ben suau i blanquegi.
Sense deixar de batre, hi anem afegint els rovells un a un.
Per acabar, hi incorporem la farina, la canyella i el pessic de sal, prèviament tamisats, i tot seguit la pela d'una taronja ratllada.
El següent pas és afegir, molt a poc a poc, i amb moviments embolcallants, les clares d'ou a punt de neu a la barreja.
L'últim que us cal és enfarinar lleugerament els nabius, i repartir-los per la massa.
Aboquem la massa en un motlle rectangular, prèviament ruixat amb spray antiadherent, i enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 40 minuts aproximadament, o fins que, en punxar el cake, surti l'estri ben net.
Mentrestant, preparem el glacejat de taronja, barrejant suc de taronja i sucre llustre, fins obtenir una barreja amb una textura semblant al iogurt.
Quan tingueu preparat el glacejat, renteu i eixugueu bé uns quants nabius més.
Un cop el cake cuit, el desenforneu, el deixeu refredar una estona damunt una reixa, i el decoreu amb el glacejat i els nabius.
I llest per degustar! Que vagi de gust!
Como no va a volar una cosa tan rica en casa de los Tarradellas? el primero, el segundo y si haces un tercero
ResponEliminaUn abrazo desde JUEGO DE SABORES