dijous, 26 de març del 2020

MELMELADA DE PASTANAGA AL TOC DE ROM

I la tercera i darrera recepta del dia amb pastanaga: melmelada de pastanaga, al toc de rom! Us sorprendrà! Repte pastanaguil superat...les pastanagues que tenia a la nevera han donat per moooolt!



INGREDIENTS (per un potet)
200 grams de pastanagues
125 grams de sucre
el suc d'una llimona
1 got o got i mig d'aigua
un bon raig de rom

PREPARACIÓ 
Pelem i tallem les pastanagues a trossets petits.


Barregem bé amb el sucre i el suc de llimona.



De sucre he fet servir un que compro a França, especial per confitures, però si no en teniu, podeu fer servir el normal.


Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en un caçó a foc baixet. Hi afegim l'aigua. Comencem per un got i si veiem se'ns evapora molt, n'hi afegim una mica més.


Quan la pastanaga estigui una mica tova, afegim el rom i triturem fins obtenir la textura que us agradi. Deixem coure una mica més, i la retirem del foc quan veiem espesseeixi.


I ja la teniu a punt...si en voleu fer més i guardar-la, no oblideu esterilitzat els pots, omplir-los en calent, bullir altre cop els pots i deixar-los refredar cap per avall!


Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. sóc una fan de les pastanagues i les melmelades, aquí ho ajuntes les dues!!! de melmelades de pastanagues n'he fet vàries vegades, amb rom mai, amb taronja queda molt bé també

    ResponElimina