diumenge, 26 d’abril del 2020

MINI NAPOLITANES DE FORMATGE DE CABRA

Si voleu aprendre a fer mini napolitanes de formatge de cabra, que us solucionaran qualsevol vermut, aquest és el vostre post... Oi q semblen professionals? Doncs els secrets són molt senzills: una bona pasta de full, el plec, i fer servir el formatge de cabra sec q més us agradi! Us animeu? 



INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
formatge de cabra sec
ou per pintar
sèsam per decorar

PREPARACIÓ
Talleu el formatge de cabra de forma rectangular, penseu que el llarg que li doneu serà el que marcarà la mida de la mininapolitana. Per cada mininapolitana necessitareu dos trossets de formatge.


Llavors talleu a tires la pasta de full, prenent com a ample de la tira el llarg dels trossets de formatge.


I ja podeu començar a formar les napolitanes. Agafeu una tira, emboliqueu un dels trossets d'aquesta manera.


Col.loqueu el segon trosset de formatge i l'emboliqueu amb una nova volta de massa.


Talleu el sobrant de tira (amb els sobrants de les tires podeu formar una nova tira).


Amb la punt d'un ganivet, segelleu la junta. Disposeu les mininapolitanes en una safata folrada de paper de forn, amb la junta a la part de baix.




Pinteu amb ou batut, i, si en teniu, decoreu amb sèsam (tb ho podrieu fer amb algun fruit sec, llavors de rosella...et).





I cap al forn, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) fins que estiguin inflades i daurades!




Que vagi de gust i molts ànims!

2 comentaris:

  1. Qui en pogués tenir per a berenar. Recepta molt fàcil que la guardo per fer-la, segur.

    petons
    Bet

    ResponElimina