dissabte, 25 d’abril del 2020

PA DE PESSIC DE MANDARINA I LLAVORS DE ROSELLA

Tinc un llibre molt xulo, publicat per Cossetània Edicions, que es diu Bàsics de la Rebosteria, Pastissos amb amor, que és una passada. D'allà he tret la recepta d'avui, fent-la amb mandarina en comptes de amb llimona! És molt gustós i les llavors de rossella li donen un toc cruixent molt orginal! Estic segura que us agradarà molt!

 

INGREDIENTS
100 grams de mantega
200 grams de sucre moreno
2 ous
200 grams de farina de blat
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
120 ml de llet
1 cullerada de pasta de vainilla bourbon 
2 o 3 cullerades de llavors de rosella
la pela de dos mandarines ratllades
el suc d'una mandarina
rodanxes de mandarina confitada per decorar

PREPARACIÓ
Batem molt i molt bé la mantega i el sucre.


Quan ja tenim una barreja molt i molt cremosa, afegim el ous un a un i continuem batent fins tornar a obtenir una crema.


Tot seguit incorporem la ratlladura de pela de mandarina i el suc de mandarina.



Llavors, batent més a poc a poc, afegim la farina (prèviament barrejada amb el llevat químic i tamisada) i la llet barrejada amb la vainilla, a tongades, fins acabar.



Per acabar, a mà, incorporem les llavors de rosella.


Aboquem la massa dins un motlle folrat amb paper de forn, i engreixat.



Enfornem, a 170 graus, opció rebosteria, durant uns 40 minuts, o fins que, en punxar-lo, l'estri surti net.


Deixeu refredar damunt una reixa, i serviu decorat al gust, jo ho he fet amb unes rodanxes de mandarina confitada que tenia.


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada