Tinc un llibre molt xulo, publicat per Cossetània Edicions, que es diu Bàsics de la Rebosteria, Pastissos amb amor, que és una passada. D'allà he tret la recepta d'avui, fent-la amb mandarina en comptes de amb llimona! És molt gustós i les llavors de rossella li donen un toc cruixent molt orginal! Estic segura que us agradarà molt!
INGREDIENTS
100 grams de mantega
200 grams de sucre moreno
2 ous
200 grams de farina de blat
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
120 ml de llet
1 cullerada de pasta de vainilla bourbon
2 o 3 cullerades de llavors de rosella
la pela de dos mandarines ratllades
el suc d'una mandarina
rodanxes de mandarina confitada per decorar
PREPARACIÓ
Batem molt i molt bé la mantega i el sucre.
Quan ja tenim una barreja molt i molt cremosa, afegim el ous un a un i continuem batent fins tornar a obtenir una crema.
Llavors, batent més a poc a poc, afegim la farina (prèviament barrejada amb el llevat químic i tamisada) i la llet barrejada amb la vainilla, a tongades, fins acabar.
Per acabar, a mà, incorporem les llavors de rosella.
Aboquem la massa dins un motlle folrat amb paper de forn, i engreixat.
Enfornem, a 170 graus, opció rebosteria, durant uns 40 minuts, o fins que, en punxar-lo, l'estri surti net.
Deixeu refredar damunt una reixa, i serviu decorat al gust, jo ho he fet amb unes rodanxes de mandarina confitada que tenia.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada