dimecres, 20 de maig del 2020

PASTÍS DE FORMATGE I TARONJA

Pastís de formatge i taronja...cremosament deliciós! I es fa en un tres i no res i sense cap instrumental complicat! Com diria en Jubany...amazing! 
                                 

INGREDIENTS
1 placa rodona de pasta de full
370 grams de llet condensada
100 grams de ricotta
100 grams de mascarpone
3 ous
2 cullerades de maizena
el suc d'una taronja grossa
trossos de taronja per decorar

PREPARACIÓ
Tan senzill com estendre la placa de pasta de full sobre el motlle que vulgueu emprar, punxar-la i posar-la a coure, a 190 graus, opció rebosteria, amb algun pes a sobre per tal que no s'infli, durant 10 minuts.



Mentrestant poseu en un bol la resta d'ingredients, i bateu fins obtenir una barreja cremosa.



Aboqueu la crema dins la pasta de full pre-cuita i torneu enfornar, a 170 graus, fins que el farcit quedi "quallat". Si se us torra massa del damunt, tapeu amb paper de plata els darrers minuts. Jo l'he tingut al forn uns 35 minuts.


Quan el traieu del forn veureu que està molt inflat. No patiu, deixeu damunt una reixa uns minuts, baixarà una mica, i us quedarà genial!



Decoreu amb trossos de taronja i serviu! Mireu quin interior més deliciós!


Que vagi de gust!

1 comentari: