No pensava penjar aquesta recepta, perquè és molt i molt senzilla...però com que algú m'ho ha demanat, i és veritat que, va quedar tan bona, que paga la pena recordar exactament com la vaig fer, per a futures ocasions...aquí la teniu!
INGREDIENTS
1 placa rectangular de pasta de full
2 o 3 cullerades de tomàquet fregit
1 pebrot groc
1 tomàquet verd
1 grapat de tomàquets tipus cherry vermells
9 boletes de mozzarella
sal, pebre, orenga i un rajolí d'OOVE
PREPARACIÓ
Estenem la placa de pasta de full, dobleguem una mica les vores i punxem la resta (per evitar s'infli). Llavors untem la base amb les 2 o 3 cullerades de tomàquet fregit. Tot seguit, repartim pel damunt el pebrot groc i el tomàquet verd, tallats ben primets, i els tomàquets cherry a rodalletes. Per acabar, repartim les boletes de mozarella. Salpebrem i enfornem, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 20-25 minuts, o fins que les verdues estiguin cuites i la pasta de full daurada i cruixent.
Llavors, deixem refredar cins minuts damunt una reixa, per evitar la pasta de full s'estovi, i, just abans de servir, condimentem amb orenga i un rajolí d'OOVE.
Ja veureu quina cosa més bonica i més bona! Un gran sopar d'estiu! Que vagi de gust!
¿Como es que no pensabas darnos la receta? precisamente las recetas sencillas son las que menos pereza nos dan a la hora de entrar en la cocina ¡y encima con esa pinta!!!
ResponEliminaBesos
Blanca de JUEGO DE SABORES
i si no ting forn amb aire?
ResponEliminaNo passa res...escalfor a baix i si cal, al final, una mica de gratinada!
Elimina