dilluns, 25 de maig de 2020

MAGDALENES RÚSTIQUES DE CACAU

Aquí teniu unes magdalens senzilles de fer, i que, malgrat el seu aspecte una mica matusser, veureu que tenen un interior més que flonjo i gustós!


INGREDIENTS (per a unes 18 magdalenes mitjanes)
3 ous
250 grams de sucre blanc
250 grams de nata per muntar
125 grams d'oli de girasol
100 grams de mantega fosa
350 grams de farina de blat
25 grams de cacau pur en pols
16 grams de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de canyella
1 pessic de sal
cagallons de xocolata per decorar

PREPARACIÓ
Batem molt i molt bé els ous amb l'accessori globus de la KA. Com més augmenti la barreja de volum millor.


Tot seguit, abaixem la velocitat de la batedora i hi afegim l'oli i la mantega fosa.


Fem el mateix amb la nata.


Us ha de quedar una massa de textura força líquida.


Tot seguit, i ja a mà, i amb moviments de baix a dalt, afegiu la farina, el cacau, la sal, el llevat i la canyella, prèviament tamisats.


En aquest punt ja veureu que la massa ha esdevingut molt més fera. Deixeu-la reposar a la nevera uns 30-40 minuts.


Llavors prepareu els paperets escollits (si no són rígids els haureu de posar dins una safata de cupcakes) i amb l'ajuda d'una cullera de gelat ompliu fins les 3/4 parts.



Empolsineu pel damunt amb uns cagallons de xocolata, i cap al forn, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), a 170 graus, durant uns 15 minuts.


Ja veureu quin goig quan surtin...tindreu sort si us les deixen refredar, com toca, una estona, damunt una reixa!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada