Aquí teniu unes magdalens senzilles de fer, i que, malgrat el seu aspecte una mica matusser, veureu que tenen un interior més que flonjo i gustós!
INGREDIENTS (per a unes 18 magdalenes mitjanes)
3 ous
250 grams de sucre blanc
250 grams de nata per muntar
125 grams d'oli de girasol
100 grams de mantega fosa
350 grams de farina de blat
25 grams de cacau pur en pols
16 grams de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de canyella
1 pessic de sal
cagallons de xocolata per decorar
PREPARACIÓ
Batem molt i molt bé els ous amb l'accessori globus de la KA. Com més augmenti la barreja de volum millor.
Tot seguit, i ja a mà, i amb moviments de baix a dalt, afegiu la farina, el cacau, la sal, el llevat i la canyella, prèviament tamisats.
En aquest punt ja veureu que la massa ha esdevingut molt més fera. Deixeu-la reposar a la nevera uns 30-40 minuts.
Llavors prepareu els paperets escollits (si no són rígids els haureu de posar dins una safata de cupcakes) i amb l'ajuda d'una cullera de gelat ompliu fins les 3/4 parts.
Ja veureu quin goig quan surtin...tindreu sort si us les deixen refredar, com toca, una estona, damunt una reixa!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada